Dela sidan:

Jesper Hiro, regisserar för Acne. Foto: Stefan Borgius

– Det var efter detta dags att ta nästa steg I karriären. Acne är ett internationellt produktionsbolag med rätt attityd och projekt. Jag gillar att det de arbetar med både traditionell film och digitala kampanjer vilket ger en ytterligare dimension. Det är också viktigt att det finns utrymme för andra format som långfilm, dokumentärer och tv, säger Jesper Hiro.

Jesper Hiro har bland annat regisserat uppmärksammade reklamfilmer för Friends, HSB och Hyresgästföreningen. De senaste året har han dock tagit en paus från reklamfilmen för att jobba med egna manus- och långfilmsprojekt.

Pål Åsberg, producent på Acne är glad över värvningen:
– Vi tycker mycket om Jesper och hans arbete. Han är en komplett regissör som kommer passa perfekt i vår mix av regi och digital kompetens. Vi ser fram mot att jobba tillsammans med Jesper både i Sverige och internationellt.Dela sidan: