Dela sidan:

– Det känns väldigt bra att få in Bonnier som delägare. Vi ska nu bygga ett starkt varumärke och då kommer vi ha stor nytta av Bonniers olika kanaler, säger Vishal Nanda, marknadschef på Servicefinder.

Bonnier kommer att äga 17 procent av bolaget. Även Godisprinsens grundare Dani Evanoff och finansmannen Anders Landenius är ny ägare i bolaget. De kommer tillsammans att äga 10 procent av aktierna. Resten ägs av de tre grundarna Vishal Nanda, Jeffrey Singh och Aleksandar Goga .

Konkurrens saknas inte. Jättar som Eniro och Hitta.se är konkurrenter i vid mening. Sedan finns några mindre aktörer som erbjuder samma tjänst som Servicefinder.

Servicefinder har idag 3 200 leverantörer som får runt 12 000 uppdrag genom tjänsten. Företaget omsatte 11,7 miljoner 2008 och gjorde en vinst på runt 4 miljoner kronor.
 Dela sidan: