Dela sidan:

– Det känns självklart bra att sponsrings- och eventbranschen går framåt när så många andra backar. Det här bevisar att det har gjorts satsningar under 2009 och att folk är stolta över och vill visa upp vad de åstadkommit. Sponsring och event erbjuder möjligheter som inte finns i andra discipliner, och årets tävling blir ett lysande tillfälle att visa exempel på detta, säger Maria Guggenberger, vd på Sponsrings & Eventföreningen i en kommentar.

I år är det den 13:e upplagan av tävlingen. Tre nya kategorier har tillkommit: årets rättighetsinnehavare, interna event och årets samhällsengagemang, som är en sammanslagning av de två tidigare kategorierna publik sponsring och publika event.

De nominerade bidragen kommer att presenteras i mitten av februari och vinnarna koras i Globen den 17:e mars.Dela sidan: