Dela sidan:

”King of the hill”. Apples vd Steve Jobs hyllar Bonnier.

Extern länk

Innan presentationen av det kommande operativsystemet drog igång berättade Steve Jobs lite kort fattat om lanseringen av Ipad. Bland annat berättade han att försäljningen i torsdags var uppe i 450 000. De hade laddat ner 600 000 e-böcker. Användarna hade också laddat ner hela 3,5 miljoner Ipad-appar.

Steve Jobs passade på att demonstrera några av apparna under presentationen. Bland annat gick han igenom medieföretagens Ipad-program. När han kom till Bonniers tidning Popular Science var Steve Jobs mycket imponerad. Han kallade den för ”The king of the hill” när det gäller digitala magasin och sa att det var ett genombrott och uppmanade folk att ladda ner den.

Uttalandet fick direkt effekt på försäljningen.
– Vi seglade upp på plats 20 omedelbart efter Steves uttalande på bästsäljarlistan av alla appar i hela iPad. Bäst placering av samtliga magasin, säger Sara Öhrvall på Bonnier R&D, som utvecklat appaen.
 Dela sidan: