Dela sidan:

I tisdags berättade Resume.se om trailern för Nikes kommande reklamfilm.

En fet Wayne Rooney, stjärna i det engelska landslaget, minns tillbaka hur han misslyckades under fotbolls-vm 2010.

Nu har reklamfilmen haft premiär. Det är tre minuter av enastående reklamfilmsuppvisning.
Vid ett möte med investerare påstås Trevor Edwards förklarat att den nya reklamfilmen är en av de bästa man gjort. Och det kommer från ett företag som blivit utsedd till årets annonsör fler gånger vid Cannes Lions och fått åtskilliga Emmys för sina reklamfilmer.

Filmen med titeln Write the Future är gjort av Wieden & Kennedy Amsterdam och är regisserad av Oscarsnominerade Alejandro G. Inarritu som tidigare gjort filmer som Babel och 21 grams.

Rollistan av fotbolls- och idrottsstjärnor, plus Homer Simpson, i filmen är lång. Men det är den svindlande handlingen som håller intresset spänt till mållinjen under de tre korta minuterna som filmen pågår. Kanske en av historiens bästa reklamfilmer. Dela sidan: