Dela sidan:

Popular Science erbjuder en dyr prenumeration för Ipad.

Bonnier fick till och med beröm av Apples vd Steve Jobs, som kallade Bonniers digitala magasin för ”king of the hill”, i samband med att företaget presenterade den kommande versionen av operativsystemet för Iphone.

Den digitala versionen av Popular Science fick dessutom samma prislapp som papperstidningen kostar att köpa som lösnummer. Vid lanseringen fanns inget prenumerationserbjudande på tidningen, men det har nu presenterats rapporterar Adage. Och för de som tror att det blir billigare att köpa tidningen digitalt kommer det att bli en besvikelse.

En prenumeration kommer att kosta 29,95 dollar per år. Det kan jämföras med papperstidningen som kostar 12 dollar om du tecknar en prenumeration på tidningens egen sajt. På Amazon går det att teckna en prenumeration för bara 10 dollar.Dela sidan: