Dela sidan:

Thomas Larsson, senast på DDB Stockholm väljer att gå över till produktionssidan, B-reel. Innan tiden på DDB var Thomas Larsson flera år web director på King där han bland annat gjorde den mångfaldigt prisbelönta kampanjen för ICA Ecodance. Thomas Larsson var även en av de som var med och byggde upp Dallas Interactive.

På B-reels Stockholmskontor bildar han cd-par med Lars Bjurman.
– Jag har länge varit sugen på att komma närmare själva hantverket och produktionen och tycker att det ska bli både utmanande och spänannde att plötsligt ny ta emot beställningen istället för att beställa, säger Thomas Larsson i en kommentar.

Utöver Thomas Larsson har även B-reel anställt Robert Järvi som ny utvecklare, senast på Farfar där han var med och bland annat gjorde den prisbelönta Nokia Signpost.Dela sidan: