Dela sidan:

Eurobest är inne på sitt 23:e år. Och nu står det alltså klart att tre av åtta jurypresidenter har utsetts för Eurobest.

Den första är Fernando Vega Olmos, kreativ höjdare inom JWT Continental Europe and Latin Amerika. Han blir ansvarig för kategorierna: TV/Cinema, Print, Outdoor och Radio. Fernando Vega Olmos ses som en Argentinas allra starkaste kreativa förmågor och har också en bakgrund som global kreativ chef vid Lowe samt som grundare av Lola.

James Hilton, en av grundarna och tillika kreativ chef på AKQA blir ansvarig för Interactive och Mobile.  James Hilton har varit en starkt bidragande orsak till att AKQA blivit världens största oberoende digitala byrå med kontor i London, Amsterdam, New York, Washington DC, San Francisco, Shanghai och Berlin.
Paris-baserade verkställande direktören för i&E-gruppen,

Jean-Pierre Beaudoin, blir ansvarig för PR, som är en ny kategori för i år. Han ses som en strategisk specialist och har under årens lopp arbetat för multinationella företag såsom: IBM, EADS, Essilor, Procter & Gamble, PricewaterhouseCoopers och Pfizer.
Eurobest är en del av en störra festival som sker vid Handelskammaren i Hamburg den 7-8 december i år. Från och med denna månad går det att skicka in bidrag till Eurobest.Dela sidan: