Dela sidan:

Carina Nunstedt. Foto: Björn Elgstrand.

Nya magasinet och sajten Yourlife tog kontakt med egenföretagaren Ove Svensson, som äger Yourlife.se, i våras.

Ärendet var enkelt: De ville köpa loss domänen av honom. Men förhandlingarna gick i stöpet eftersom Ove Svensson ville ha mer pengar för att sälja än vad Carina Nunstedts tidning var beredda att betala.

– Det handlade om pengar såklart. Vi hade en korrespondens i våras men den avbröts efter ett tag. Jag har haft den här sidan i fem-sex år och kände inte att jag ville nappa på deras erbjudande, säger Ove Svensson som äger Yourlife.se.

Hur mycket pengar blev du erbjuden?

– Det har jag ingen lust att svara på.

Carina Nunstedt, chefredaktör och grundare av tidningen Yourlife, hävdar att hon inte var inblandad i förhandlingarna med Ove Svensson. När både .com- och .se-domänerna var upptagna föll valet på .nu. Att ha Yourlife.nu som adress fungerar bra, enligt henne.

– Vi har inte haft några problem alls. Men han har säkert haft en positiv effekt på sin sajt. Det är inget som jag tänker på nu, säger hon. Dela sidan: