Dela sidan:

Den nya affischen bredvid den "gamla".

När Socialdemokraterna visade upp sin kampanj för några veckor sedan presenterades enbart svartvita bilder på vallokomotiven. Men igår släppte de en affisch i färg med Mona Sahlin tillsammans med ett gäng boxare.

– Vi vill visa kraft och jävlar-anama, säger valgeneralen Bo Krogvig (S).

Övergången till färg ska markera att nytt steg där Socialdemokraterna visar att valet är nära förestående.

Varför överger ni det svart-vita?

– Vi har valt ett nytt manér och det låg i planen för att öka trycket i slutspurten.

Vad tycker du om er kampanj som helhet?

– Jag tycker att den syns väl. Det är värdefullt att vi har kopplat ihop filmen med utomhusreklam och annonsering. Jag tycker att vi utan att ha varit grälsjuka lyckats visa på viktiga skillnader mellan oss och alliansen, vi har hittat en fin form, säger Bo Krogvig. Dela sidan: