Dela sidan:

Lars Ohly efter utfrågningen. Foto: TV4.

Nu har Lars Ohly varit i farten igen.

Förra veckan var det "bröstpumpen" som blev en stor snackis i medierna efter SVT:s utfrågning av partiledaren. Den här gången slog han till i TV4:s partiledarutfrågning, där han försökte fria i slutet av direktsändningen. Men "kuppen" misslyckades. 

– När jag var med i SVT fick jag inte säga min sista replik, och jag tycker det vore väldigt kul om jag fick göra det nu, säger Lars Ohly i direktsändning. 

– Nej men du, tiden är ute. Vilken cliffhanger! Lars Ohly är tillbaka i debatten imorgon, avbryter programledaren Jenny Östergren

Sedan går vinjetten igång medan partiledaren fortsätter att berätta att han vill fria till sin sambo. I dagens tidningar får vi dock veta att frieriet gick hem. Sambon Åsa Hagelstedt svarade "JAAA!". Dela sidan: