Dela sidan:

Viveka Ljungström. Foto: Bonnier Tidskrifter.

Viveka Ljungström tillträder som chefredaktör den 1 oktober. Hon efterträder Marit Danielsson, som nyligen blev chefredaktör på Allt i Hemmet.

– Allt om Trädgård är Nordens absolut största trädgårdstidning och vi arbetar i ett område med stark tillväxt, säger Viveka Ljungström. Självklart ska det bli oerhört roligt att få ta hand om denna juvel som har en stor, trogen och mycket kräsen läsarskara. Våra läsare, nya och gamla, ska få ännu mer av det de gillar – trädgård i alla former. Redaktionen består av ett skönt gäng med stor kunskap inom såväl tidningsmakeri som trädgård, säger Viveka Ljungström i en kommentar. 

Allt om Trädgård, som ger ut 15 gånger per år har en TS-upplaga på 80 800 exemplar. Enligt Orvesto har tidningen en räckvidd på 249 000 läsare. Systertidningar i Danmark och Norge är Alt om Haven respektive Hagen for Alle.Dela sidan: