Dela sidan:

Bodil Jönsson-Lindgren.

Hon har tidigare arbetat som marknadschef och tf försäljningschef i Coop butiker och stormarknader AB. Nu tar Bodil Jönsson-Lindgren klivet in i det nya bolaget Coop marknad AB och posten som marknadsdirektör.

– Vi ska öka utvecklingstakten för Coops erbjudande till över 3 miljoner medlemmar i hela Sverige med målet att ge våra medlemmar ännu större nytta och värde av medlemskapet. Marknadsdirektören för Coop får en nyckelroll i det arbetet. Bodil har både den erfarenhet och attityd som krävs för att lyckas med uppgiften, säger Lars Idermark, vd och koncernchef för KF, där Coop ingår i en kommentar.

Det nya marknadsbolaget ska få ett övergripande ansvar för Coops kommersiella strategi. Bolaget är helägt av KF och verksamheten beräknas vara i full gång den 1 januari.  Dela sidan: