Dela sidan:

Ebba Hultkvist. Foto: pressbild.

Ebba Hultkvist, för de flesta mest känd för sin roll i ”Skärgårdsdoktorn”, har en ny uppdragsgivare. Pr-byrån Westander har värvat henne för att arbeta som konsult.

– Jag tycker att Westander har en spännande mix av uppdragsgivare, både företag, organisationer och myndigheter. Sen handlar en stor del av uppdragen om medierelationer och varumärkes-pr. Det tycker jag roligast att arbeta med, säger hon.

Ebba Hultkvist kommer senast från pr-byrån Skugge&co där hon arbetade med just medierelationer och varumärkes-pr.

– Jag har samarbetat med Linda i flera år.  Både med Vulkan och Skugge&co. Det har varit jättekul att arbeta med henne men nu är det dags för en ny utmaning, säger hon.

Tidigare har Ebba Hultkvist också varit projektledare på Natur & kultur och arbetat på Pronto communication. Nyligen tog hon sin civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm, med inriktning på marknadsföring.

– Få nyutexaminerade civilekonomer har en så bred arbetslivserfarenhet som Ebba Hultkvist. Med hennes praktiska erfarenheter från medierelationer och varumärkes-pr kan hon gå in och skapa kundnytta direkt i flera av våra samarbeten, säger Patrik Westander, vd på Westander pr, i en kommentar.

Ebba Hultkvist kommer nu att kliva in direkt och börja arbeta med byråns olika uppdrag.

Vad ser du mest fram emot?

– Först och främst att få inblick i många olika branscher och att få jobba med kommunikation och att långsiktigt bygga varumärken, säger hon.Dela sidan: