Dela sidan:

Resume.se har tidigare skrivit om succén för Fritidsresors reklamfilm med den danske stjärnskådisen Mads Mikkelsen. När filmen lanserades ökade försäljningen med 40 procent, föräljningen i volym har ökat med 18 procent och Fritidsresor tar marknadsandelar, enligt Lottie Knutson, informationschef på Fritidsresor.

Nu har reklamkonceptet gått på export till tyska Fritidsresor, koncernkollegan TUI.

Enligt Dagens Industri innebär den tyska kopieringen ett miljonklipp för den svenska reklambyrån Scholz & Friends. 

Hur mycket sålde ni kampanjidén för?
– Givetvis får jag inte tala om summan för köpet av reklamide men i priset ingår även kommunikationsplattformen. Vi är nöjda och överens med TUI Tyskland och har en bra dialog med dem även framåt, säger Arvid Svanvik, kundansvarig på  Scholz&Friends till Resume.se.
 Dela sidan: