Dela sidan:

Carl-Henric Stjerna.

– PS har vuxit snabbt och vi har under en tid letat efter en koncernchef som kan bygga vidare på det som vi skapat. Vi som grundare arbetar kvar i bolaget, Carl-Henric tar över ledarskapet för PS Communications sju bolag. Carl-Henric går också in som partner i bolaget. En av utmaningarna blir att ytterligare utveckla vårt nordiska och internationella erbjudande samt att stärka det strategiska erbjudandet, säger Patrick Walldén, medgrundare tillsammans med Stefan Norén och Lars Westling av PS Communication, i en kommentar.

PS Communication har i dag 130 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Köpenhamn och bolagsgruppen omsätter cirka 180 miljoner kronor per år.

– Jag har följt PS under lång tid och är imponerad. PS är idag en av de mest tongivande aktörerna inom kommunikationsbranschen och jag ser fram emot att driva utvecklingen framåt, säger Carl-Henric Stjerna i en kommentar.

Han tillträder tjänsten den 1 mars.
 Dela sidan: