Dela sidan:

Den amerikanska tv-kanalen Fox News anklagas ofta för att vara lojala med det republikanska partiet i USA och väldigt kritiska mot den demokratiska presidenten Barack Obama. Själva påstår de dock att de bedriver ”fair and balanced” nyhetsrapportering.

Deras påstående får nu sig en törn när det har avslöjats att Fox News klippt bort skratt och applåder när president Barack Obama skämtade under sitt State of the union-tal i kongressen, skriver Nyheter24.se.

Skratten och applåderna ersattes av tystna och ljudet av syrsor. Efteråt kommenterar Fox News-kommentatorerna tystnaden och menar att den är ett bevis för Obamas misslyckade skämt.

– Påverkade det stämningen i rummet? Det var väldigt tyst efter skämten, säger en av dem.

– Ja, jag har varit med under två mandatperioder och har aldrig någonsin varit med om något liknande, svarar den andre.

Fox News version: