Björn Ståhl på Ingo.

Namnet har varit hemligt under en tid. Men idag kunde Resume.se avslöja att de sammanslagna WPP-byråerna heter ”Ingo”. Medarbetarna på byrån fick beskedet samtidigt och reaktionerna har varit mycket positiva, enligt Björn Ståhl.

– En viktig sak var att det skulle kännas lokalt. Att det inte skulle kännas som något som är en del av ett stort nätverk. Vi ville poängtera att det är ett lokalt initiativ, men som har de stora nätverksmusklerna, säger cd Björn Ståhl.

Han tycker att namnet känns neutralt och inte laddat med negativa konnotationer. Snarare tvärt om. 

Är du ett fan av boxaren Ingo?

– Ja, man kan inte säga annat om är svensk, menar Björn Ståhl.

Dessutom härstammar namnet från vikingamytologin, enligt Björn Ståhl.

– Någonstans har det en underdog-känsla och det tror jag passar oss. Det är ett bra namn, säger han.