Dela sidan:

Lars Leijonborg. Foto: Carina Jäderström.

Den förre folkpartiledaren har redan flera strängar på sin lyra. Idag är han konsult hos pr-byrån Diplomat och styrelseordförande i UR. Nu föreslås han också bli styrelseordförande i Mittmediakoncernen.

– Vi är mycket glada att vi kunnat rekrytera Lars Leijonborg till den här uppgiften. Hans stora nätverk och många kontakter i mediavärlden liksom hans inriktning på resultat och samverkan ger Leijonborg utmärkta förutsättningar att framgångsrikt leda styrelsens arbete, säger Billy Olsson som på ägarstiftelsernas uppdrag tillfrågat Leijonborg, i ett pressmeddelande.

Lars Leijonborg känner sig redo att anta den nya utmaningen hos mediekoncernen.

– Mittmedia är  ett av Sveriges mest spännande mediaföretag. Uppgiften för mig och den styrelse som tillträder i juni blir att ta tillvara de goda förutsättningar som skapats genom en mycket snabb expansion och därpå följande konsolidering säger han i en kommentar.  Dela sidan: