Dela sidan:

Eurobest ska arrangeras i Lissabon. Foto: Colourbox.

Cannes Lions låter sin europeiska reklamfestival turnera runt i Europa. Efter att ha varit i Stockholm, Amsterdam och Hamburg har nu turen kommit till Lissabon i Portugal.

– Vi är glada över att ta  den här festivalen som handlar om kreativitet, inspiration och lärande till den vackra staden Lissabon. Vi vill tacka Lissabons borgmästare och hela reklambranschen i Portugal för att de välkomnar oss till sin stad, säger Philip Thomas, vd för Cannes Lions, som organiserar Eurobest.

António Costa, borgmästaren i Lissabon är lika förtjust:
– Det är en stor ära för oss att vara värd för Eurobest 2011. Det befäster vår huvudstads ökande integration på den globala kreativa arenan. Städer måste kunna attrahera evenemang som symboliserar förändring och innovation och Lissabon vill ha en aktiv roll i byggandet av det 21:a århundradet.

Eurobest äger rum i Lissabon 28-30 november 2011.Dela sidan: