Dela sidan:

Elisabeth Thörnsten, kommunikationschef på Sveriges Annonsörer.

– Vi vill göra Annonsören till något mer än en medlemstidning. Vi vet att medlemmarna efterfrågar en tidning som innehåller case och instrumentella artiklar, som ger både identifikation och fungerar som goda exempel, säger Elisabeth Thörnsten, kommunikationschef på Sveriges Annonsörer. 

För ansiktslyft och redaktionell produktion av Annonsören står Nordiska Tidningsbolaget, som även står bakom Kupé och Allt Om Tidsskrifter. 

– Ett av våra viktigaste uppdrag är att visa reklam- och mediefrågornas betydelse, i både näringslivet och samhället i stort. Därför ska tidningen också nå ledamöterna i styrelserummen och andra beslutsfattare. De ska även synas i tidningen mer än tidigare, säger Elisabeth Thörnsten.Dela sidan: