Dela sidan:

– Vi vill vara elektronikindustrins svar på Petter Northug. De norska konsumenterna kommer att få ta del av det största sortimentet och de lägsta priserna. Vi är på väg och vi vill visa musklerna, säger Mikael Hagman, nordisk chef för Media Markt, till norska Kampanje.

Det blir dock ingen norsk byråkonkurrens om Media Markts mediekonto, det kommer nämligen svenska mediebyrån Mediacom att ta hand om.

Ännu har det inte fattats något beslut om vilken reklambyrå företaget kommer att använda sig av.

– Ingenting är säkert ännu, men vi har börjat leta efter potentiella samarbetspartners. De kommer i så fall att samarbeta med vår svenska reklambyrå Honesty, säger Henrik Freudenthal, presskontakt på Media Markt Sverige, till Kampanje.

Media Markt har varit etablerat i Sverige sedan 2006.Dela sidan: