Dela sidan:

Foto: Kanal 5

Det var i gårdagens program av Nittileaks i Kanal 5 som programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson tog drogen, som är olaglig att både sälja och importera. Nu höjs kritiska röster från flera kända tv-profiler.

Till Nöjesbladet säger Arne Hegerfors:
– Det ligger en fara i det eftersom de är någon sorts mediala förebilder. De är väldigt hyllade och uppskattade. Det de gör kan kännas att det är godkänt. För mig känns det inte seriöst. Jag och min generation skulle inte ha gjort det.

Även Ingvar Oldsberg och Christer Ulfbåge är tveksamma till tilltaget.

Fredrik Wikingsson tycker inte de uppmanat någon att ta droger.
– Jag tycker inte att vi är några reklampelare för det, men visst kan jag förstå om tycker att vi avdramatiserar det genom att göra det. Men det är ju värre att sitta och säga ”det här är det ballaste som finns”, och det har vi aldrig sagt, säger han till Nöjesbladet.
 Dela sidan: