Dela sidan:

Andreas Dahlqvist lämnar DDB för Linus Karlssons McCann New York.

– Det är väl nytt för alla parter, så det får vi fundera på. Andreas har gjort mycket för byrån men det finns en hel del andra kunniga människor på DDB. Det står inte och faller med honom, vi har inga planer på att byta byrå, säger Staffan Ekstam, marknadschef på McDonalds.

– Vi önskar Andreas lycka till och tackar för den här tiden, det har varit en förmån för oss att få jobba med honom. Få människor sitter inne på samma kreativitet och energi som honom. Det är såklart synd och trist för oss som företag och individer att han slutar men DDB jobbar med ett starkt coreteam som gör ett starkt teamjobb för oss och jag är övertygad om att de kommer kunna svara upp mot våra krav och förväntningar även framöver, säger Josefin Lundmark, marknadschef på Telia.Dela sidan: