Åhléns lucköppnar digitalt i tunnelbanan – med en ny annons varje dag på Clear Channels nya digitala "Play Subway"-skyltar i tunnelbanan. Totalt finns det 120 digitala skärmar på ett 10-tal innerstadsstationer.

– Vi ville använda den nya möjligheten med de digitala skärmarna till att göra aktuella och unika erbjudanden varje dag i känslan av att det är en lucköppning, säger Anna Stinger, marknadschef på Åhléns, i en kommentar.

– Vi tycker att det är jättespännande att Åhléns verkligen använder sig av möjligheten att byta annons varje dag. I Åhléns fall är det både relevant och en bra annonslösning som vi tror kommer fungera bra. Vi tror att utomhus kommer ta delar av dagsannonseringen och det är en del av marknaden som vi inte varit på tidigare" säger Alexis Logothetis, chef Försäljning & Affärsutveckling Digitalt på Clear Channel Sverige.