Dela sidan:

På den svenska marknaden steg rörelseresultatet med 37 procent och landade på 372 miljoner kronor, skriver Dagens Industri. Samtidigt har Fritidsresor i Sverige dragit ned på sin marknadsföring. Enligt siffror från Sifo reklammätningar minskade man reklaminvesteringarna med 6 procent under perioden 2010-10-01 till 2011-09-30.

Resume.se har tidigare rapporterat att Fritidsresor planerar att dra ned på sina medieinvesteringar för att gå tyngre i de egna kanalerna. Fritidsresors marknadschef Niklas Zhovnartsuk tycker att det har gett effekt.

– I vår nya strategi så lägger vi mer krut på de egna medierna. Vi ska kommunicera mer med kunderna. Men det är inte så att vi ska sluta köpa extern media, men vi vill se över så att de investeringar vi gör driver försäljning. Det har hänt mycket i världen, exempelvis i Egypten och då vill vi driva försäljning, säger han.Dela sidan: