Dela sidan:

"Notera att detta inte är någon humorsajt i stil med 1000apor eller Spermaharen, vi ser det mer som en plats att mötas – ett bögringen i webformat, där vi tänker hitta på en hel del kul saker framöver. Några konkreta idéer tänker vi inte bjuda på än för då kommer Eddie Izzard och snor dem", skriver Filip & Fredrik i ett av sina första blogginlägg på nya sajten Filipochfredrik.com.

Sajten är startad på eget initiativ i samarbete med webbyrån Oh My. Först och främst ville duon skapa en plattform för sina podcast-program.

Fredrik Wikingsson är just extra stolt över podcast-upplägget på sajten där relaterade länkar dyker upp under lyssnandets gång. Det gör att man till exempel kan pausa och gå in och titta på de Youtube-länkar det pratas om i programmet.

– Vi har fått mer respons på podcasten än något av de tv-program vi gjort. Det är mail från svenska forskare på Harvard, 24-åriga webbdesigners i Shanghai och Peter Englund. Dessutom har vi skitit ur oss flera tusen TV-program. Vi har helt enkelt samlat alltihop under samma paraply, säger Fredrik Wikingsson i en kommentar.

Han förklarar för Resume.se att duon nu när "bloggosfären är död" börjar blogga.

Fotnot: ”Bögringen” är i folkmun benämningen på ringen inne på Stockholms central – en klassisk mötesplats som även kallas "spottkoppen".Dela sidan: