Richard Gustafsson, partner och Creative Director på eventbyrån Fieldwork har utsetts till coach och handledare för årets slututställning på Berghs. Richard Gustafssons uppdrag innebär främst att coacha och inspirera Berghs Studentbyrå i dess arbete. Studentbyrån är en intern byråkonstellation på Berghs och består av skolans 14 toppstudenter från de olika utbildningarna.

– För mig är det såklart hedrande och ett mycket spännande uppdrag att få arbeta med framtidens kreatörer och kommunikatörer, säger Richard Gustafsson.

Tillsammans ska de ta fram idé och koncept på temat "collaboration" samt projektleda slututställningen i sin helhet. Berghs Studentbyrå arbetar på direkt uppdrag av Berghs marknadsavdelning och är ett examensarbete för de 14 studenterna.

– Jag ser som en av utmaningarna att få dessa ofta extrema individualister att fungera i grupp och arbeta tillsammans i kreativa processer under en så relativt kort och intensiv period, avslutar Gustafsson.