Dela sidan:

Maria Lindskog-Klasén är idag produktionsledare/projektledare på Saatchi & Saatchi. Hon har jobbat tio år inom reklambranschen, varav de sista 6,5 åren på Saatchi & Saatchi Stockholm.

Hon har precis blivit utsedd till ny medlem i ledningsgruppen:
– Jag har inte varit med i någon ledningsgrupp förut. Det känns verkligen spännande. Så det var hög tid haha, säger Maria Lindskog-Klasén.

Hon känner ingen bitterhet över att hon får komma in i efterhand, utan menar, precis som såväl byråns nye vd Jonas Björlin och  dess förre vd Hans Sydow hävdat, att det gick lite för fort:
– Man fick ett wake-up-call i och med att det började pratas om det på sociala medier och media skrev om det, säger Maria Lindskog-Klasén.

Hon förklarar också att byrån ska ha minst ett ledningsgruppsmöte per månad. Maria Lindskog-Klasén vill först stämma av med Jonas Björlin om hon kan kommentera tillsättningen, men han tycker inte att det är något problem med detta.

Ni visar verkligen att ni menar allvar med andra ord?
– Exakt, säger Maria Lindskog-Klasén.

Hon berättar att hon under sin tid på byrån har jobbat med nye vd:n Jonas Björlin i så gott som samtliga projekt. Hon är också i full färd med att gå över till en mer renodlad projektledarroll.

Maria Lindskog-Klasén tror att hon kan bidra med en rad saker i den nya ledningsgruppen. Inte minst när det gäller att hantera personalfrågor på bästa sätt:
– Personalen är vår produkt och det gäller att ta väl vara på den, säger Maria Lindskog-Klasén.

Hon tycker också att hon har fått mycket positiv respons från de övriga medarbetarna på byrån:
– Det är helt klart ny energi på byrån, säger Maria Lindskog-Klasén.

Jag såg att ni inte har med något mjukisdjur i bilden för den nya ledningsgruppen?
– Haha, nej, men det där mjukisdjuret är från en kampanj för vår kund Polarbröd och vi brukar ha med det lite överallt. Ibland sitter det exempelvis i repan, säger Maria Lindskog-Klasén.


Dela sidan: