Den nya globala ledningsgruppen ska arbeta i nära samråd med CP+B:s partners med kring exempelvis strategiska satsningar för att kunna skapa tillväxt på en global nivå.

"Det blir dessa människor som ska hjälpa oss med att guida bolaget tvärs över alla regioner och discipliner", säger Andrew Keller, koncernchef för CP+P i en kommentar.

CP+P har 900 anställda på sex kontor, där bland annat Göteborgs-kontoret är ett av dem.

CP+B:s nya EVP:er är:
Tony Calcao, EVP/Executive Creative Director, Mason Reed, EVP/Group Account Director, Danielle Whalen, EVP/Group Account Director, Carter Nance, EVP/Group Account Director, Ivan Perez-Armendariz, EVP/Director of Interactive Production, Katie Kempner, EVP/Executive Director of Global Communications, Carl St. Philip, EVP/Chief Financial Officer, Matt Walsh, EVP/Executive Experience Director, Neil Riddell, EVP/Executive Director of Product Innovation, Wojtek Szumowski, EVP/Group Director of Cultural and Business Insights, Suzanne Powers, EVP/Global Strategy Officer, Darin Brown, EVP/President of CP+B Europe, Subtej Nijjar, EVP/President of CP+B Canada, Gustav Martner, EVP/Executive Creative Director and Partner, Sweden, Jonas Hedeback, EVP/CEO och Partner, Sweden och Sara Gennett , EVP/Director of Production Services.