Dela sidan:

– Anne är precis rätt person att med sin erfarenhet och sitt engagemang leda Rewir in i nästa fas. Hon har tung varumärkeserfarenhet och har i sina tidigare positioner visat tydligt ledarskap i kombination med starkt affärsfokus, säger Richard Ohlson, koncernchef för Intellecta i en kommentar

Anne Årneby har en civilekonomexamen från Linköping i botten och erfarenhet hos såväl konsultsidan som kundsidan hos ledande kommunikationsföretag – hon har bland annat varit varumärkesansvarig för Telenor.

Rewir har gått från 14-60 personer under en femårsperiod. Rewir har kontor i både Stockholm och Shanghai och ingår i Intellecta-koncernen:
– I takt med att omvärlden förändras allt snabbare har företagens behov av att arbeta aktivt med sina varumärken ökat dramatiskt för att vara konkurrenskraftiga, attrahera rätta kunder och rätt medarbetare. Jag ser fram emot att leda Rewir samt att växa och utveckla bolaget vidare, säger Anne Årneby i en kommentar.

Anne Årneby blir också en del av Intellectas koncernledning.Dela sidan: