Mariette Kristenson har lång erfarenhet från av Reitan Servicehandel i Sverige. Hon är utbildad företagsekonom vid Lunds universitet och började som trainee vid Reitan Servicehandel år 2003. Hon har därefter varit distriktschef, regionchef och marknadschef.

Mariette Kristenson blev Årets Marknadschef år 2011:
– Mariette är en komplett ledare som har framtiden för sig. Hon har varit med oss sedan 2003 och levererat goda resultat inom alla positioner, säger Magnus Carlsson, vd för Reitan Convience Sweden i en kommentar

Mariette Kristenson flyttar till Norge i och med vd-jobbet.

Maria Isaksson blir ny marknadschef för Pressbyrån. Hon har varit tillförordnad marknadschef under Mariette Kristensons föräldraledighet.

Reitan Convenience äger alltifrån 7-Eleven i Norge, Sverige och Danmark till R-Kioski i Finland och Pressbyrån i Sverige.

Koncernen har 2 500 försäljningsställen och 18 000 medarbetare.