Dela sidan:

I oktober tog Rix Morronzoo i Rix FM upp rykten om att de svenska landslagsspelarna Zlatan Ibrahimovic och Christian "Chippen" Wilhelmsson haft gruppsex i samband med landslagssamlingen till EM-kvalmatchen mot Finland.

Det var programledaren Roger Nordin  själv som skickade ett sms till redaktionen med uppgifterna om landslagsspelarna. Där lästes det upp av programledaren Sofia Wistam.

Roger Nordin beklagar att sms:et lästes upp i radion.

– Det var en diskussion som spårade ur. Det var oerhört klantigt, säger Roger Nordin till Resume.se.

Christian "Chippen" Wilhelmsson säger till Fotbollskanalen.se att det var viktigt att få rätt.

– Ja, så klart, när det blev sådana falska påståenden är det förbannat tråkigt eftersom det är så många andra som också är berörda av det, säger Chippen som inte vill avslöja några detaljer om uppgörelsen med MTG Radio.Dela sidan: