Dela sidan:

Aspiros nya styrelse vill rent operationellt separera områdena för tv och musik. Omstruktureringen innebär att ansvarsområdet för såväl koncernens vd Gunnar Sellaeg som dess finansdirektör Peter Tonstad minskar.

Styrelsen har därför kommit överens med de båda om att deras anställningsavtal upphör vid årsskiftet:
– Jag vill tacka Gunnar Sellaeg för hans värdefulla insats under en period som präglats av omfattande ändringar för Aspiro. Genom hans ledning har bolaget utvecklats och har idag spännande positioner och unika möjligheter inför framtiden, säger styrelseordförande Trond Berger i en kommentar.

Gunnar Sellaeg började som vd för Aspiro i mars 2007:
– Då jag anställdes i Aspiro var jobbet att fullständigt omstrukturera bolaget från ett ringsignalsbolag till ett bolag med nya attraktiva produkter...Nu när denna stora förändring är genomförd anser jag att mitt jobb färdigställts och det känns naturligt att lämna stafettpinnen vidare vid utgången av året, säger Gunnar Sellaeg i en kommentar.


Dela sidan: