Dela sidan:

Besparingen som nu ska genomföras är en betydande del i Promedias ambition att minska kostnadsmassan med motsvarande 100 tjänster till år 2014, som Resume.se tidigare har rapporterat om.

Enligt ett pressmeddelande inleds nu förhandlingarna om de nya lokala och gemensamma organisationerna, och Promedia kommer att erbjuda riktade avgångserbjudanden. De slutgiltiga förslagen kring den nya organisationen kommer att presenteras senast i augusti.
– Omställningen innebär bland annat ökad grad av standardisering i arbetsprocesser och erbjudanden till marknaden, ökade insatser för affärsutveckling och marknadsbearbetning samt optimering av både gemensamma och lokala verksamheter, kommenterar Lena Larsson, vd på Mediebolaget Promedia i Mellansverige AB.

Promedia äger bland annat Nerikes Allehanda, VLT, LT och Norrtelje Tidning.Dela sidan: