Dela sidan:

Sveriges bästa kreatör lämnar Sveriges bästa byrå. Filip Nilsson har arbetat på Forsman & Bodenfors i snart 24 år, och har varit en starkt bidragande faktor till byråns enorma framgångar.

– Det här är mitt första jobb och jag har anställningsnummer 6, eller något i den stilen. Jag kom hit precis efter skolan, och har sedan dess haft den stora lyxen att bygga upp byrån tillsammans med en massa duktiga människor. När jag tänker tillbaka tänker jag ”Jösses, vad länge jag har hållit på med det här. Vad skulle jag göra om jag gjorde något annat?”. Jag har alltid tänkt att det här inte går att toppa. Men tillslut växte tanken till en längtan, berättar han.

Läs allt om Filip Nilssons framtidsplaner, Forsman & Bodenfors strategi utan sin stjärnkreatör och byråns nya ledning i morgondagens nummer av Resumé.

Säg inte att du saknar en prenumeration? Lugn! Det fixar du här!


Dela sidan: