Dela sidan:

Västeråsbyrån Streamline/Prolounge har gjort klippet där Västerås egen världsstjärna Loreen får välja bil hos Mercedes i Danderyd. Filmen spelades in efter schlagersegern i Sverige, men innan vinsten i Eurovision.

Mercedes har slutit ett samarbetsavtal med Loreens skivbolag Radar Music.

– Det känns jätteroligt, Vi kände att hon träffar rätt målgrupp. Hon är en bra förebild, en öppen och varm person. Det är en win-win-situation. Hon får köra en fin bil och för oss är det kul att hon syns med en Mercedes, säger Urban Qvarnström.

– Det är också viktigt för henne att ha en bil eftersom det är svårt för henne att åka kommunalt på grund av uppståndelsen kring henne.

Bilen hon väljer i klippet, är det den hon har valt på riktigt?
– Nja, hon ångrade sig. Hon kör en SL nu men kommer att köra en sommarbil inom kort. Hon är lite flexibel.


Dela sidan: