Dela sidan:

Odd Molly-grundaren Per Holknekt, som dessutom investerar i reklambyrån Pistöl Agency, är chefredaktör för magasinet Miss World som hade releasefest i måndags. Första numret kom ut i går och det andra numret är planerat till september.

Men lanseringen hamnar i skymundan av tidningsrubrikerna om seperationen från Lena Philipsson.

– Jag förstår inte varför människor mår så bra av att gotta sig i andras elände. Det sticker i ögonen på folk att det gått bra för mig och nu vill man jaga mig med fackla i grupp, sa Per Holknekt till P4 Stockholm i går morse, med anledning av skriverierna om hans privatliv.

Han har svårt att ens tänka på tidningen nu när separationen blivit känd.

– Jag vet inte. Just nu handlar det inte om att leva, utan om att överleva, säger han till P4.

Resume.se har sökt Per Holknekt utan framgång. Miss Worlds pr-byrå Ebba Lindqvist hävdar dock att tidningsverksamheten kommer att rulla på som vanligt:

– Miss World har inte något med någons privatliv att göra.


Dela sidan: