Dela sidan:

Utvecklingsarbetet har pågått i ett år.

TV4 presenterar den nya sajten som ”en ljusare, luftigare och modernare sajt”.

– Nya TV4.se är framtidens tv-sajt, där vår publik kan ta del av vårt breda programinnehåll och fördjupa sitt engagemang före, under och efter våra sändningar. Vi har haft den växande mobilkonsumtionen som utgångspunkt för sajten, och även gjort det enklare att hitta och konsumera allt vårt rörliga innehåll. TV4.se och TV4 Play utgör navet i vår digitala strategi, som bygger på att tillgängliggöra och interagera kring vårt rörliga innehåll och därigenom skapa nya möjligheter att knyta ihop vårt utbud med både användare och annonsörer, säger Cecilia Beck-Friis, direktör TV4 Digitala medier, i en kommentar.

– Lanseringen av nya TV4.se är det första steget i ett långsiktigt arbete. Under hösten fyller vi på med ännu mer funktionalitet, ännu bättre liveupplevelser och fler varianter av programsajter, ämnes- och personsidor. Parallellt arbetar vi även på att uppdatera och stärka TV4 Play i syfte att förbättra användarupplevelsen ännu mer.

Publiceringssystemet är egenutvecklat av TV4. Och webbyrån Daytona har varit med i utformningen av sajten.


Dela sidan: