Resumés dagliga nyhetstidning i Almedalen blir i år ännu vassare. Dessutom kommer vi att hålla två seminarier, onsdag och torsdag, och det blir även morgonklubb med frukost 8-9 varje morgon i Nowas trädgård.

Annonsörerna har stått i kö för att få en plats i Resumés Almedalstidning under veckan.

– Resumés Almedalssatsning är en succéhistoria. Det är sju år sedan vi var på plats första gången. Aldrig någonsin har vi arrangerat och varit medverkande i så många olika satsningar som i år. Förutom vår dagliga nyhetstidning har vi en morgonklubb med Nowa. Vi har seminarier onsdag och torsdag på Vinäger. Dessutom kan vi fira ett rejält försäljningsrekord, säger Resumés chefredaktör Claes de Faire.

På Resume.se blir det allra senaste nytt, livesändningar och proffsbloggen med Thomas Backteman, kommunikationsdirektör på Swedbank, Thérèse Kärrman, intressepolitisk sakkunnig på Cancerfonden, Erik Zsiga, global presschef på Electrolux, och Per Grankvist, hållbarhetsexpert.

Resumé har fyra reportrar på plats – Leif Holmkvist, Janne Sundling, Fredrik Thambert och Fredrik Hazén. Här kan du kontakta dem.

– Vi har en stor redaktion på plats för att följa Almedalen ur vårt perspektiv. Nu kör vi, säger Claes de Faire.

Se hela Resumés program i Almedalen här.