Dela sidan:

P3:s humorprogram Carpe F*****G Diem drev med Pigge Werkelins fritidshusföretag genom att lista ett antal, mindre lättillgängliga platser där de tyckte att han borde satsa på att bygga sina fritidshus.

Skämtet gick hem. Driftkuckun Pigge satte sig helt enkelt i bilen och reste runt till platserna som programmet listar. I ett bildspel på företagets hemsida syns han hamra på ringmuren, sätta ut visningskyltar vid Lumelundagrottorna och glatt visa upp den vägskylt kring vilken det skall byggas 650 000 nya stugor – alla med bäddsoffa.

Pigge Werkelin passade också på att tacka Sveriges Radio för att de drev med honom genom en helsida i Dagens Nyheter i Söndags.

Drömstugan har som affärsidé  att tillhandahålla lätttillgängligt fritidsboende i naturnära omgivningar.

Pigge Werkelins satirkupp kan ses på hemsidan www.dromstugan.se/700miljoner


Dela sidan: