Dela sidan:

Svenska Anna Bager är mobilvärldens 20:e mäktigaste kvinna, enligt den amerkanska affärstidningen Business Insider. Hon är Vice President och General Manager för mobilenheten på Interactive Advertising Bureau, IAB som är världens största bransch och lobbyorganisation för interaktiv reklam. 

-  Mobilt är det absolut starkaste området inom marknadsföring just nu, och det skifte som det har talats om sedan länge händer nu. Till exempel visade siffror från IAB en tillväxt på 150 procent förra året och mobila marknadsföringsbolag hade inäkter på 5,3 miljarder dollar. När man tänker på hur mycket av internetanvändningen som håller på att bli mobil ser man potentialen. Listan i Business Insider är ett bevis på intresset för vår industri. Det betyder mycket för mig personligen och för IAB. Det är ett kvitto på att vi har varit effektiva i vårt lobbyarbete och genom de standarder och format som vi har tagit fram, säger Anna Bager i en kommentar till Resume.se

 

Anna Bager är bosatt i New York. Hon har en bakgrund från bland annat Ericsson och analysföretaget IDC-

 


Dela sidan: