Dela sidan:


Sångerskan Lana Del Rey har varit en av årets mest framgångsrika och mest omskrivna artister. Hon har hyllats för sin musik och känsla för stil men också kritiserats för att vara en artificiell produkt med fejkad bakgrund. Hennes riktiga namn är Elizabeth Grant.

Rykten om att hon skall vara ansiktet för H&M:s globala höstkampanj har florerat en dryg månad, och bekräftades idag.

I ett mail till Resumé säger Johanna Dahl, presskontakt på företaget att man valt Lana Del Rey för att hon är en stilikon som de tycker är en fantastisk sångerska och som visar upp deras höstmode på ett mycket inspirerande sätt.

Att använda kändisar i modekampanjer är vanligt och i förra veckan kunde Resumé berätta om hur amerikanska Ralph Lauren har svenske dj-stjärnan Avicii i sina höstannonser.

Kampanjen med Lana Del Rey kommer att visas från mitten av september och använder en mediemix bestående av bland annat utomhsannonser och TV-reklam.


Dela sidan: