Dela sidan:

Laila Bagge har fått hoppa in som vikarie i Nyhetsmorgon. Hon debuterade i går och det var mycket att sätta sig in i.

Enligt Jan-Olov Andersson, tv-krönikör på Aftonbladet var det katastrof.

"Att först somna till André Pops i SVT:s OS-studio. Och sedan vakna med Laila Bagge Wahlgren i TV 4:s Nyhetsmorgon. Mer avgrundslik än så kan knappast skillnaden bli i programledarskap", skriver Jan-Olov Andersson i en tv-krönika.

Han menar att Laila Bagge inte har meriter nog för att vara programledare i Nyhetsmorgon och att hon inte hade "en susning om vad hon pratade med sina gäster om".

"Det var ögon som utstrålade mer nervositet än värme. Felsägningar. Språkliga grodor. Hon kom inte bara av sig, någon gång kändes det som att hon nästan desperat sa att det var "dags för reklam", menar Jan Olov Andersson som hävdar att det var elakt av TV4 att "utsätta en total amatör för detta programledarhaveri".

– Man måste våga misslyckas för att kunna vinna, säger Laila Bagge till Aftonbladet.

– Jag kan säga att jag fick många goda skratt i reklam pauserna när det blev konstigt i tv eller när jag sagt fel, men skam den som ger sig! Nu laddar jag inför lördagen och tar nya tag!, skriver hon i sin blogg.


Dela sidan: