Dela sidan:

Cecilia Forss, känd skådespelare som bland annat är "Cindy" i ICA-reklamen, var på Kjell & Co och handlade. Hon la undan en vara och fick då lämna sitt mobilnummer.

När hon lämnat butiken fick hon ett sms från en säljare som föreslog sex: "Tja, vi sågs på Kjell & Co i går, ligga?", stod det i sms:et som skickades i lördags.

Cecilia Forss blev upprörd och svarade "Fy fan vad oproffsigt". Hon visade upp konversationen på Facebook.

Kjell & Co agerade i går genom att sparka den som skickat sms:et. Han hade en provanställning.

– Vi övervakar våra sociala kanaler, då kom det här Facebook-inlägget från Cecilia Forss upp. Hon hade lagt upp en screenshot på sms:et på Instagram. Sedan tog Cissi Wallin upp det på Twitter och då spreds det snabbt vidare och kulminerade i går, säger Ulrika Klinkert, presstalesman på Kjell & Co.

Kjell & Co gjorde en internutredning, hittade säljaren och sparkade honom. Sedan ringde Ulrika Klinkert upp Cecilia Forss och berättade att personen i fråga fått gå.

– Jag pratade med henne i går, hon uppskattade vårt agerande, säger Ulrika Klinkert. Det som gör mest ont är att säljarna hos oss ska stå för kunskap och service, och här har en säljare utnyttjat en konsuments förtroende.

Kommer Cecilia Forss att få någon kompensation?
– När jag pratade med henne i går frågade jag henne vad hon behöver.


Dela sidan: