Dela sidan:

"Jag skäms å era vägnar. Och ni ska veta hur besviken jag är" skriver författaren och entreprenören Christina Stielli på sin blogg.

Hon reagerar starkt på de uppgifter som har kommit fram i Dagens Nyheters rapportering, och vill inte längre stå för det arbete som Tillväxtverket gör.

"Idag har jag mailat Tillväxtverket och bett om att få bli löst från mitt ambassadörsskap. Jag är arg, besviken men framför allt väldigt ledsen. Att vissa av de pengar man har till sitt förfogande har lagts på middagar som många av oss som är egenföretagare inte skulle ha råd med mer än möjligen någon gång vartannat år är ett hån mot de som arbetar gratis (!) för Tillväxtverket. Att man sedan har försökt bokföra detta som seminariekostnader gör mig smått illamående" skriver hon i bloggen.

Christina Stielli har bland annat skrivit den storsäljande boken "Jag älskar dig inte" och arbetar som föreläsare och moderator.


Dela sidan: