Dela sidan:

Tvåbarnsmamman Pamela Andersson, 47, är ett stort namn inom Bonnier Tidskrifter. Nyligen bytte hon chefredaktörsjobb från S till Topphälsa. Hon är även krönikör på sportsidorna i Expressen och hon sitter också i SVT:s sportpanel i ”Gomorron Sverige”. 

Men framtiden är oviss. Pamela Andersson berättar i en krönika i Hudiksvalls Tidning i dag att hon lider av en hjärntumör. Den uppdagades sedan hon kollapsat efter en joggingtur för några veckor sedan. Läkarna vet ännu inte om tumören är elak- eller godartad.

Hon skulle ha medverkat från OS men tvingades hoppa av.

Nu jobbar hon för att vara i så bra kondition som möjligt inför operationen, cellgifter och strålning.

– Det enda jag kan slå tillbaka med är min fysik, det bestämde jag natten efter att jag fått beskedet, säger hon till Expressen.Dela sidan: