Enligt Elgiganten visar filmerna tydligt på en förändring i företagets marknadsföring. Detta genom att man visar upp Elgigantens produkter i vardagliga situationer – man vill lyfta fram nyttan med produkterna, inte bara lista produkter och priser.

– Hemelektronik får en allt större och viktigare roll i vår vardag, framför allt gör den vår vardag enklare. Målsättningen med de nya filmerna är att nå ut med bra erbjudanden och visa upp nyttan med våra produkter samtidigt som de skapar igenkänning och väcker positiva känslor, säger Eddie Hernandez, marknadchef på Elgiganten.

Arbetsgrupp: 
Projektledare: Bente Valøy, Schjærven Reklamebyrå
Art Director: John Draleke, Schjærven Reklamebyrå
Copywriter: Jon Erik Skiælder, Schjærven Reklamebyrå
Byråproducer Gard Andreassen og Fredrik Kiøsterud, Schjærven Film
Filmbolag: Sheriff Film Company
Regissör: Tor Eindstabland
Producent: Eivind Sæther