Dela sidan:

Resumé har tidigare skrivit om äventyren för Sportbladets Zlatan-reporter Jennifer Wegerup som nu, precis som Zlatan, bytt Milano mot Paris.

Nu trappar Sportbladet upp sin Zlatan-bevakning genom att även låta Johanna Frändén hårdbevaka den svenska storstjärnan.

Johanna Frändén hade bud från konkurrenten Expressen, men Sportbladet lockade henne kvar genom att erbjuda Zlatan-bevakning. Johanna Frändén bevakade Zlatan på plats i Barcelona för några år sedan då han spelade i Barça.

– Zlatan är hetare än någonsin, vilket blev tydligt i samband med den uppmärksammade flytten till storsatsande klubben Paris Saint-Germain. Därför utökar vi bemanningen till två reportrar. Både Jennifer Wegerup och Johanna Frändén har vana av att punktmarkera Zlatan och tillsammans blir de ett oslagbart team, säger Håkan Andreasson, chef på Sportbladet.

Hur har ni råd med det här?
– Jag har en budget och gör prioriteringar. Vi har ju tidigare haft Johanna Frändén i Barcelona, och nu flyttar vi henne till Paris helt enkelt.Dela sidan: