Dela sidan:

Perfect Day, som drog igång för ett år sedan, börjar nu få rejält med luft under vingarna. I dag gör de bland annat programmet C/O Hannah & Amanda på Aftonbladet.se som snart kommer ut i magasinform. Och fler projekt är på ingång. Därför väljer de nu att plocka in en ny medarbetare i Cecilia Blankens.
– Vi är kräsna och det är svårt att hitta de allra bästa. Cecilia är en multitalang som har kompetens inom flera områden, vilket vi som litet bolag söker, säger Amanda Schulman som är grundare och kreativ chef i bolaget.

Cecilia Blankens har tidigare arbetat på bland annat Expressen och produktionsbolaget Meter. I dag är hon frilansjournalist och modebloggar för tidningen Mama. Dessutom har hon skrivit boken "Mitt positiva liv" tillsammans med Andreas Lundstedt som släpps senare i höst.
– Hon kommer att bli ett jättebra tillskott. Cecilia kommer att arbeta med allt innehåll vi gör, bland annat tidningen och programutveckling, säger Amanda Schulman.

I våras berättade Resume.se om Perfect Days samarbetet med produktionsbolaget Baluba om att producera deras format. Under hösten kommer vi att få se det första resultatet.
– Det är ett stort och roligt format som går upp på en tv-kanal nära dig i höst. Men mer än så kan jag inte berätta just nu, säger amanda Schulman.

Dessutom har de ett bokprojekt som är på gång framöver.


Dela sidan: